SOLID ESCAPE ROOM
INTOHIMOSTA PELEIHIN

EDULLINEN JA MONIPUOLINEN PAKOHUONEPELI HELSINGISSÄ


SOLID ESCAPE ROOM LOPETTAA TOIMINTANSA!!! VIIMEINEN PELIPÄIVÄ ON PERJANTAI 21.2.2020.

JOS HUONEISTAMME ON TOINEN/MOLEMMAT PELAAMATTA, VIELÄ ON AIKAA! VARSINKIN UUDEMPI HUONEEMME, KEVÄÄLLÄ 2019 AVATTU HISTORIALLINEN AARREJAHTI, ON VARMASTI KOKEMISEN ARVOINEN PAKOPELI NIIN KOKENEILLE KUIN KOKEMATTOMILLEKIN PELAAJILLE.

Tervetuloa pelaamaan erittäin loogista ja paljon tekemistä sisältävää room escapea eli pakohuonepeliä Helsinkiin Käpylän aseman viereen! Sijaintimme on lähes kirjaimellisesti kivenheiton päässä asemasta.

Room escape on pulmapeli, jossa pelaajilla on tunti aikaa selvittää huoneen arvoitukset ja tehtävät, jotka vaativat tarkkaavaisuutta, logiikkaa ja keskittymistä. Pakopeli ei vaadi voimankäyttöä eikä varsinaisesti mitään fyysistä taitoa, vaan ainoastaan järjenkäyttöä. Tarjoamamme room escape on erittäin hauskaa tekemistä, joka samalla kehittää ongelmanratkaisukykyä ja loogista ajattelua. Pakohuone on paikka, jossa arjen huolet unohtuvat hetkeksi täysin.

Solid escape room Helsinki tarjoaa asiakkailleen pelattavaksi kaksi eri teemoilla ja tehtävillä toteutettua pakohuonepeliä. Tervetuloa tutustumaan Pelinaisen painajaiset-huoneeseen ja uuteen pakohuoneeseen, joka avataan maaliskuun 2019 aikana.

Kaikki huoneissa oleva teksti on sekä suomeksi että englanniksi, joten voimme ottaa pakohuoneisiimme ryhmiä, joihin kuuluu sekä vain suomea että vain englantia osaavia ihmisiä. You can come and play our escape room Helsinki even if you speak only English, as the puzzles are both in Finnish and in English. See more information In English.

Tule kanssamme mukaan seikkailuun, joka tempaa mukaansa ja tarjoaa onnistumisen elämyksiä!

Pelejä pääset varaamaan ”Huoneet ja varaukset” -välilehdeltä. Varauskalenteri sulkeutuu 24 tuntia ennen kutakin peliaikaa. Jos haluat tulla pelaamaan lyhyellä varoitusajalla tai kalenterin ulkopuolisena aikana, soita numeroon 040 754 2245 tai lähetä sähköposti osoitteeseen info@solidescaperoom.fi.

Olemme suunnitelleet pakohuonepelimme siten, että ne eivät ole ensikertalaisille ainakaan muutaman vinkin avulla liian vaikeita. Myös kokeneet pelaajat saavat kuitenkin room escape -huoneistamme täyden haasteen: pääsettekö ulos ilman yhtään vinkkiä?

Yleistä tietoa room escape -huoneista löydät Info-välilehdeltä.

Tervetuloa pelaamaan escape room Helsingissä!


Pakohuonepeli Helsinki

Solid escape room – pako arjesta!

Solid escape room Helsinki - hauskaa tekemistä Helsingissä! Pakopelit ovat meille sydämen asia.