SOLID ESCAPE ROOM
INTOHIMOSTA PELEIHIN

SOLID ESCAPE ROOM, HELSINKI – HUONEET JA VARAUKSET

 

PELINAISEN PAINAJAISET

 

 

HENKIEN MÄTKIMÄ

 

Pakohuone Helsingissä - Solid escape room


Pakohuonepeli Helsingissä - Solid escape room


Pelinainen pitää peleistä– ja näkee painajaisia.

Pelaajat ovat pelinaisen ystäviä, jotka ovat saapuneet hänen luokseen kylään tarkoituksenaan auttaa häntä. Päivän aikana ratkaisuja ei ole löytynyt ja yön laskeuduttua kaikki ovat nukahtaneet.

Kauhuksenne huomaatte itsekin joutuneenne pelinaisen painajaisten syövereihin, joista teillä on tunti aikaa herätä ennen kuin painajaiset vangitsevat teidät ikuisiksi ajoiksi!

HUOM! Tämä escape room ei ole teemaltaan kevyt, joten emme suosittele sitä alle 15-vuotiaille!


Syvällä ikuisessa korvessa sijaitsee luonnolle pyhitetty temppeli, josta käsin viisi voimakasta luonnon henkeä vartioi maailmaa.

Nyt temppelistä varastettiin luonnon sydän, mikä raivostutti henget ja sai aikaan kaaoksen luonnossa.

Eräs arkeologi kävi hakemassa luonnon sydämen takaisin varkailta, mutta loukkaantui samalla pahoin.

Pelaajat ovat tämän arkeologin oppilaita, joiden tehtävänä on nyt lepyttää vihaiset luonnon henget ja palauttaa luonnon sydän takaisin temppeliin.

HUOM! HUONE POISTUNUT! UUSI PELI TULOSSA MAALISKUUSSA 2019!

VARAA


Vaikeustaso: 4/5

Ennätysaika ilman vinkkejä: 33 min, Team Ggrutto

Läpäisyprosentti ilman lisävinkkejä: 11 %

Suunnittelijan kommentit:

Vaikeutensa puolesta soveltuu erittäin hyvin kokeneille ryhmille, mutta ei ole aivan ylivaikea ensikertalaisillekaan. Huoneen selvittäminen ilman pelinvalvojan lisävinkkejä on todella kova suoritus.

Huoneessa on haettu painostavaa tunnelmaa, mutta täydestä kauhusta ei kuitenkaan ole missään nimessä kyse.

Huoneessa on pyritty tekniseen monipuolisuuteen ja antamaan pelaajille paljon purtavaa päättely- ja hahmotuskyvyn saralla. Peli- ja painajaisteemaiset arvoitukset ovat kieltämättä vaikeita, mutta samalla on pyritty loogisuuteen ja reiluuteen.

Vaikeustaso: 3/5

Ennätysaika ilman vinkkejä***: 26 min, Zorro

Läpäisyprosentti ilman lisävinkkejä: 22 %

Suunnittelijan kommentit: 

Vaikeutensa puolesta soveltuu hyvin ensikertalaisille, mutta ei ole ylihelppo kokeneillekaan pelaajille. Tämänkin huoneen selvittäminen ilman pelinvalvojan vinkkejä on kova suoritus. Hyvä perhehuone.

Huoneessa on haettu oikean luonnon inspiroimana raikkaan rentoa ja stressitöntä tunnelmaa, mutta sellaisella tavalla, että huoneen haastavuudesta ei ole jouduttu tinkimään.

Huoneessa on pyritty teknisesti erittäin monipuolisiin ratkaisumalleihin ja siihen, että arvoitukset sopivat hyvin eri luonnon henkien teemoihin. Myöskään tässä huoneessa ei ole loogisuutta ja reiluutta unohdettu.

*** Huonetta muokattu huhtikuussa 2018 hieman haastavammaksi, ennätysaika muokkauksen jälkeinen.

 

Haluamme tarjota jokaiselle pakohuonetta pelaamaan tulevalle ryhmälle mahdollisimman hyvän room escape -kokemuksen. Tämän vuoksi sovimme jokaisen joukkueen kanssa erikseen lisävihjepolitiikasta. Kokeneet tiimit voivat halutessaan pelata ottaen samalla kokonaan itse vastuun vihjeiden pyytämisestä. Ensimmäistä kertaa pakohuonepeliä pelaavat voivat halutessaan pelata siten, että pelinvalvoja hoitaa vinkkien antamisen oma-aloitteisesti siinä tapauksessa, että kyseisen pakohuoneen suositellusta aikataulusta jäädään jälkeen.

Mitään etukäteisvalmisteluja pakopeliin tultaessa ei vaadita, mutta jos haluat lisätietoja niin niitä löytyy välilehdeltä Info.

HUOM! Pakopeli kestää tunnin, vaikka varauskalenterissa yksi pelivuoro kestää puolitoista tuntia. Ylimääräinen puoli tuntia kuluu siihen, että ennen peliä pakopelin säännöt ja juoni käydään pelaajien kanssa läpi ja pelin jälkeen huone valmistellaan seuraavaa pelaajaryhmää varten. Paikalla oltava 15 min ennen varauskalenterissa näkyvää pakopelin alkamisajankohtaa. (Peli alkaa klo 17.00 -> paikalla klo 16.45)